Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakmai gyakorlati hely...

Szakmai gyakorlati hely keresés? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Találtam pár helyet ahova mennék gyakorlatra. Viszont tanácstalan vagyok, hogy küldjem el simán az önéletrajzomat vagy hívjam fel a helyet előtte, hogy kell -e munkaerő?

Valamint motivációs levél minden esetben kell?

köszi előre is!

2013. ápr. 23. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Én felhívnám előtte és úgy küldeném az önéletrajzot, mert akkor talán eszükbe jut, hogy már beszéltek is veled és nem fogják reflexből törölni a jelentkezésed.

A motivációs levél egy plusz, ezzel kitűnni tudsz a jelentkezők közül. Ilyet csak akkor írj, ha úgy érzed tényleg szeretnél ahhoz a céghez menni és ezt nagyon jól meg is tudod fogalmazni, hogy miért vagy alkalmas a munkára. Ellenkező esetben csak rontasz az esélyeiden!

2013. ápr. 23. 11:41
 2/4 A kérdező kommentje:
És a motivációs levelet is külön kell csatolni ugye? a dokumentum neve pedig az én nevem és mellé hogy motivációs levél? bocsi ha értetlennek tűnök, csak nem akarok hibát elkövetni!
2013. ápr. 23. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen külön csatolni. Megírod az e-mail szövegét, ezt is fogalmazd meg szépen 1-2 sorban legalább, csatolod az önéletrajzod és csatolod a motivációs leveled.

Név pl.: Pöttöm Panna_önéletrajz :)

2013. ápr. 23. 12:23
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. ápr. 26. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!