Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha gimiben nem jártam emelt...

Ha gimiben nem jártam emelt matekra, az mennyire hátrány egy gépészmérnöki alapképzésnél?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem nem vagyok síkhülye sem matekból sem fizikából, de az emelt matek hiánya miatt nem tudok olyan dolgokat, amelyek szükségesek ehhez a képzéshez.

2013. ápr. 20. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Gimis mateknak nem sok köze van ahhoz, amit a felsőoktatásban fogsz tanulni, maximum az alapoktól kezdve tanulsz deriválni/integrálni.
2013. ápr. 20. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor nyugodtan vállaljam be?
2013. ápr. 20. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Első féléves matek úgyis deriválás-integrálás, úgyhogy igazából megtanítanak ott mindent, amire szükséged lesz, a gimis emelt matek csak egy kis terhet vett volna le a válladról, és azt is csak a legelején.

Szóval nyugodtan mehetsz.

2013. ápr. 24. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!