Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Beadjam vagy ne adjam be a...

Beadjam vagy ne adjam be a szakdogám?

Figyelt kérdés

Eddig kétszer dobta vissza a konzulensem.

Most teljesen újat írok, de alig foglalkozik velem. Most is azt válaszolta, hogy szerinte ne adjam be a szakdogám, pedig meg sem hallgat, sőt nem is érdekli hogy hol tartok vele, mi a tézisem stb, hanem mintha személyes kérdést csinálna belőle mert előzőleg nem sikerült.

Nagyon el vagyok keseredve. Most tényleg nagyon sokat dolgozom a szakdogámmal, és be akarom adni, nem lesz több időm két műszak mellett jövőre sem megírni ezt a borzalmat, már egyáltalán nem vagyok motivált, csak kiábrándult egy ideje.

Tudom hogy nem mindig a sebeim kell nyalogatni, de mindig visszavet a lendületemből amikor a konzulensem lehúz. Egyedül csak vele van bajom, a suliban végig mindenből kiválót nyújtottam, csak vele nem jutok dűlőre, és nagyon elegem van.

Tőle akarok már szabadulni. Megpróbáljam a tanácsa ellenére beadni, vagy már megint veszítsek egy évet?? aZt már nem bírnám ki.

2013. ápr. 20. 14:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudsz más tanártól az adott tanszéken segítséget kérni? Vagy konzulenst váltani? Miért nem hagytad ott mikor érezted h nem juttok egyről a kettőre? Egyébként szerintem add be mindenképp.
2013. ápr. 20. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is add be! Van sokszor, hogy csak szívatnak, de miután beadod, jó jegyet adnak rá. Meg kell próbálnod.

De azt én sem értem, hogy miért nem váltod le. Félsz, hogy bajod lehetne belőle? Hogy megharagszik?

2013. ápr. 21. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!