Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben milyen önéletraj...

Ilyen esetben milyen önéletrajz a megfelelő?

Figyelt kérdés

A Színművészeti Egyetem elsőéves hallgatója vagyok, találtam a neten egy nagyon jó nyári munka- és gyakorlatlehetőséget. Szereplőket keresnek a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egyik idei előadására. Feltételek:

A Zikkurat Színpadi Ügynökség színészi képességekkel, esetleg gyakorlattal rendelkező, jó mozgású, netán tánctudással bíró közreműködőket keres az egyik nyári előadásra.

Szerintetek milyet kéne írnom? Vázlatosat, amit munkahelyre, iskolába való jelentkezéskor szokás írni benne a tanulmányokkal, esetleges előző munkahelyekkel, képességeinkkel és egyéb tudásunkkal (nyelvvizsga, különböző bizonyítványok,stb. ) vagy összefüggő szöveget, amiben leírom a színházi és táncos tapasztalataim, eddigi szerepléseim, hogyan kötődöm a színházhoz, milyen tulajdonságaim vannak, miért lennék alkalmas. Tartalmilag a másodikat tartom logikusnak, de formailag elbizonytalanodtam. Mindenhol azt hallom, hogy az esszészerű önéletrajz nem jó, hosszú, nem olvassák el, jobban szeretik a vázlatosat, azt gyorsabb átnézni. Nem tudom, melyik a nyerő. Tartalmilag a másodikat találom megfelelőnek, de ezt nem hinném, hogy meg lehet írni vázlatosan. Szerintetek?

Ja, és mit gondoltok, milyen képet csatoljak? Tablófotó jó esetleg? (azóta nem igazán készült rólam jó minőségű kép, csak telefonos, de az nem illik ide, úgy érzem)

Köszi!

2013. ápr. 15. 19:37
 1/1 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 17. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!