Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző szakos szeretne segítséget kérni szakdolgozathoz. Van itt olyan aki ilyen szakot végzett, vagy folyamatban van?
Szia, én is ezen a szakon vagyok.
én még most kezdtem el a szakdoga írását mert áprilisig kell leadni.
Megírtad már? mert látom még szeptemberben tetted ki a kérdést
Nem, még nem írtam meg. Pedig elterveztem,hogy ősszel nekiállok. :)
Csak egy szakdoga vázlatot kellett beadni októberre, de amit akkor elképzeltem abból ma már semmi nem úgy van. :D Mivel akkor még nem ástam bele magam,hogy hogyan is fog igazából felépülni,mit kellene beleírni, stb.
Következő héten állok neki. Találtam 1-2 hasonló dolgozatot neten, abból sok ötletet merítettem,az alapján fogom megcsinálni. Persze nem ugyanaz lesz,mert rögtön lebuknék, de legalább el tudok indulni valamerre. Ezen kívül könyvtárba is megyek,keresek valami könyvet,meg sulis anyagokat is felhasználok. De eléggé parázok. Nekünk 30-60 oldalt lehet írni. Kb 40-et tervezek.
Neked is sok sikert. (Akár írhatnánk néha egymásnak is,hátha tudunk segíteni egymáson...ha akarod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!