Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen ma az iskolai kommuniká...

Milyen ma az iskolai kommunikáció?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem írni erről bővebben, manapság milyen a diákok és a tanár-diák közti kommunikáció?

2013. ápr. 10. 21:02
 1/4 anonim válasza:
"b.szdmeg", "g.ci", "k.csög"
2013. ápr. 10. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Amiket az első leírt azt nálunk már diák kapja tanártól... Kb a g.cit kivéve.
2013. ápr. 10. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Sose beszélek úgy, mint az előzőek által leírt. Az iskolai kommunikációt nagyon túl dramatizálja egy-két ember... Ha megnézzük, hogy melyik felnőtt, hogyan beszél, 10-ből 9 esetében 1 órán belül minimum a "b.sszameg vagy k.rvaélet" kicsúszik a szájon. Azok pedig, akik csúnyán beszélnek otthon tanulják el.
2013. ápr. 10. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
A mi iskolánkban senki sem beszélt így, egyébként tavaly érettségiztem. Volt persze olyan tanár, aki bunkó volt, de alpári azért nem. Amiket előttem írtak, az egy kicsit erős lett volna...
2013. ápr. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!