Hogy tanuljak kémiát?
Figyelt kérdés
A gondom az, hogy nagyon rossz vagyok kémiából, órákig tanulom, de semmi nem marad meg. A kémia tanár teljesen rám szállt, azt mondta, hogy meg fog buktatni, mert - szerinte - semmit nem tanulok. Próbálom ezt az utolsó évet kipuskázni, de nála lehetetlen, nem értem, megkértem már több tanárt, embert, hogy magyarázza el, de sehogy nem tudom megérteni. Mit tegyek? Van egy hónapom a javításra, és úgy érzem lehetetlen! :-(2013. ápr. 10. 20:54
1/4 anonim válasza:
Kettesben beszélgess el vele, hogy próbálkozol te, de nem megy. Mondd meg neki, hogy hiába magyarázták el n+1-en még mindig nem érted. Én fakton jártam most így, hogy hiába ülök napokat felette, nem sikerül mégse a dolgozat. Kérd meg, hogy hadd javíthass elméletből, azt csak be kell magolni, és ha felelsz, még nem is ad sokat egyszerre. Hátha átenged kettessel, ha látja, hogy szeretnéd.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta, addig nem enged el kettessel, amíg nem tudom a rekacióegyenleteket meg a számításokat, szóval nekem ez már nagyon reménytelen :(
2013. ápr. 11. 12:37
3/4 anonim válasza:
Pedig kurv@egyszerű: ha tele van az elektronhéj, az öröm é bódottá, ha nincs tele, akkor addig eszi a fene az atomot, amíg nem kerít annyi luvnya elektront, amennyit kell, még ha gruppenben kell is nyomni. Itt is igaz, hogy az erősebb kutya b@szik, a muja meg hoppon marad. kb ennyi...
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, és ezt hogy tudom alkalmazni reakcióegyenletbe, meg kísérleteknél, meg úgy általánosságban? :D Kb. ennyi az egész amit tudok(amit leírtál) meg a vegyjeleket..
2013. ápr. 12. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!