Kompetenciamérésen 7. szint milyen eredmény? Hány szint van?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 19:31
1/6 anonim válasza:
Elég jó :D
7 szint van összesen, nekem is annyi lett anno a matek 81 %-al.
Mivel elég sok feladat van én még csak nem is jutottam a végére. Szerintem, ha ilyen jót ír valaki, az az érettségin még ennél is jobban teljesít (főleg középszinten).
A magyar az 91% lett, de sajnos ez eléggé más mint az érettségin a feladatok.
Egyébként le lehet szedni egy dokumentumot, ha beírod a kódodat, és ott grafikonokon megmutatja, hogy a többiekhez képest hogy állsz :)
3/6 A kérdező kommentje:
De jó! :D Köszi a válaszokat! :) Megnézném, de fogalmam sincs, hogy mi a kódom. Volt az a lap, amit kaptunk,de elvesztettem. :/
2013. ápr. 11. 16:24
4/6 anonim válasza:
Hányadikos vagy? Megkérdezhetnéd az iskoládban, hátha megvan nekik valahol.
5/6 A kérdező kommentje:
Kilencedikes. A volt matektanàrom mondta, hogy hetes lett, majd megkérdem, hogy a kódomat tudja-e. A giminek nem hiszem, hogy megvan, mert ott még nem írtunk. :)
2013. ápr. 12. 14:27
6/6 anonim válasza:
Ha nincs meg, jövőre úgyis megkapjátok megint a tizedikes kompetenciamérésen. Ugyan az a kódod lesz, mint tavaly. Akkor majd írd fel magadnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!