Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy időben van a közép és az...

Egy időben van a közép és az emelt érettségi vizsga?

Figyelt kérdés
Négy éve érettségiztem, most teszek emeltet angolból. Úgy emlékeztem, hogy az emelt és a közép érettségik más-más időpontban vannak. Most akkor, hogy van ez? Illetve én még mindig nem kaptam tájékoztatót az érettségivel kapcsolatban (hova, hány órára). Ti kaptatok már?
2013. ápr. 10. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
én sem kaptam még, engem is szétvet az ideg tőle.. a többi kérdésedre nem tudom a választ, lehet csak a véletlen, de pl. a föci közép és emelt ugyanakkor van.
2013. ápr. 10. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Az írásbelik az informatika kivételével ugyanakkor vannak, a szóbelik nem. Miért idegesít ez, ha csak egy tárgyból mész?
2013. ápr. 10. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
(Egyébként az emelt érettségi beosztásáról még senki nem kaphatott értesítést, így ezen fölöslegesnek tűnik idegeskedni.)
2013. ápr. 10. 20:00
 4/5 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy lehet, hogy csak abból az egy tárgyból érettségizek, de dolgozom, ami a szervezést illetően nem kisebb meló szerintem. Nem nagyon tudom, hogy mikorra vegyek ki szabit, és a foglalkozásomból kifolyólag kb. 40 pedagógus és 20 védőnő várja, hogy megmondjam, mikor óhajtom NEM kinyalni a feneküket. :D Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 10. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nos, az írásbeli órára benne van a tanév rendjében, az oktatas.hu-n megtalálod, a szóbeliknek pedig a lehetséges időpontja szintén (emelt szinten jún. 6-13. között valamikorra osztanak majd be).
2013. ápr. 10. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!