Hogyan zajlik egy angol szóbeli vizsga?
Figyelt kérdés
Érettségire gondolok. Hogyan épül fel a vizsga menete, egyszerre hányan annak bent, kapnak e gondolkodási idő, stb...2013. ápr. 7. 14:58
1/2 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, akkor rajtam kívül anno egy tanuló volt bent, aki készült fel az én feleletem alatt. Én kértem, hogy mehessek legelsőként, mert utaztam el aznap este, és azóta is minden vizsgámon legelsők között szeretek menni. Akkor még mindenki a legjobb formában van :). Volt idő minden feladat előtt gondolkodásra, inkább olyan volt az egész, mint egy hosszú beszélgetés a megadott témakörök alapján.
2/2 anonim válasza:
Én most ősszel érettségiztem, középszinten. :) Én voltam a második, de rögtön beültem és végighallgattam az előttem lévő felelőt. Közben még bent volt 3 fizika/kémia érettségiző is felkészülni. Az én mondandómat is végighallgatta a következő angolos. :)
Köszönsz, kihúzod a tételt. Az első feladat 3-féle témában rövid kérdések. A második szituáció, az enyém pl az volt, hogy háziállatot kérjek a szüleimtől. :D A harmadik feladat az önálló témakifejtés képek alapján. Itt magadtól kell beszélned egy témáról, a legjobb, ha a tanár nem kérdez bele... bár úgyis bele fog. :D
Remélem segítettem. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!