Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szerkezeti elem látható...

Milyen szerkezeti elem látható a képen?

Figyelt kérdés

Kaptam egy olyan feladatot az egyik órán, hogy látogassak el egy tetszőleges építkezéshez, fotózzak le egy szerkezeti elemet és írjak róla egy 4000 karakteres fogalmazást.

Nahát... ellátogattam egy építkezéshez, és le is fotóztam valamit, csak éppen azt nem tudom, hogy mit. Ezért azt sem tudom, hogy miről írok majd a 4000 karakterest.

[link]

[link]

[link]

Ez ugye egy építkezés. Nyilván. De mit fotóztam le?

Ez a zöldes-szürkés-sárgás valami, amivel a tetőrészt burkolják talán kőzetgyapot lenne? Vagy micsoda?

És ha véletlenül kőzetgyapot, akkor az ugye nem szerkezeti elem, igaz? :D

Tehát amennyiben úgy vélitek, hogy a képen nem szerepel felismerhetően szerkezeti elem, akkor mégis mit javasoltok? Menjek el úgy építkezéshez? Vagy inkább tudnátok olyan képet adni, amin szerepel olyan szerkezeti elem, amiről írhatnék?

A segítséget előre is köszönöm.

2013. ápr. 10. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbálj úgy rákeresni, hogy polisztirol-táblás hőszigetelés.
2013. ápr. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!