Ma voltam ultrahangon . Uterusban 22x9mm-es petezsák, melyben embrionális elem nem látható. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Utolsó menszesz szept.25, a ciklusom 28 napos.2009. nov. 17. 13:13
1/8 anonim válasza:
szia!
nem sok jót,valószínű csak petezsák van, baba nincs. sajnálom...:( szívhangot nem is néztek, ugyi?:(
2/8 A kérdező kommentje:
Nem néztek, mivel nem láttak semmit csak az üres petezsákot.
2009. nov. 17. 13:19
3/8 anonim válasza:
Ez tényleg nem sok jót jelent.
Előfordul,hogy nem alakul ki embrió a petezsákban,de ilyen méretnél már lennie kellene szikhólyagnak és/vagy embriónak.Ez azt jelenti,hogy lassan 8 hetes vagy,kb 6.héttől már van szívhang is.
Doki mit mondott?
Ja és az sem jó ha nem szabályos a petezsák.
4/8 anonim válasza:
Kb 7 hetes terhesség, ami sajnos véget ért, mielőtt elkezdődött volna:-( Nagyon sajnálom. Valószínűleg be kell feküdnöd, hogy eltávolítsák.
Írd be google-be, hogy üres petezsák, több fórumot találsz és választ a kérdéseidre.
NAgyon sajnálom.
5/8 A kérdező kommentje:
Jövőhéten még hétfőn megnéz, utána be kell feküdnöm.
2009. nov. 17. 13:24
6/8 anonim válasza:
akkor csak tudod, hogy mi a helyzet....hát talán jobb is így...
7/8 A kérdező kommentje:
Ha már nem lehet változás akkor miért várat a doki még egy hetet? Köszönöm válaszotokat. Gondoltam, hogy ez lesz a vége/ mármint a kórház/, De jólesett valakinek elmondanom.
2009. nov. 17. 15:06
8/8 anonim válasza:
én viszont megnyugtatlak egy kicsit.nekem is ez volt a papiromon 25mm es petezsák embrionális elemek nem látszanak.1hét mulva kellett nekem is vissza mennem és akkor már 7mm es dobogó szivecskéjü embriót láttak.szóval még ne add fel!lehet picit késöbb fogant.az én papiromra a második uh után 6hetes terhességet irtak tehát még csak 5hetes voltam 25mm es petezsákkal ja és nekem nem mondta a doki hogy gond lenne.augusztusba múlt 2éves.irj majd mi lett a következö uh eredménye remélem nálad sem lesz baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!