Szerintetek ez egy 10-es skálán mennyire normális? Egyáltalán vélemények erről?
Sziasztok.Elég nagy hülyeséget fogok írni,de érdekelnének a válaszok.
Az a helyzet,hogy én amúgy egy humán beállítottságú ember vagyok.De egy ideje nagyon megszerettem a fizikát.
Ez rendben is lenne,viszont mennyire normálisak a következők? 1;Egy csomó mindenben kezdem meglátni a fizikát,a hétköznapi dolgokban is.-ez eddig nem volt szokásom.És szerintem ez az emberekre nem nagyon jellemző-hacsak nem fizikatanár vagy fizikus.
2;Órák után fel vagyok dobva,van valami fura,jó érzés bennem.Ha megemlítik az órát vagy a tantárgyat,akkor meg elkezdek mosolyogni meg néha elakad a hangom.
És..amúgy matekból 3-as vagyok,kémiából is kb. annyi,de a fizikának a sokkal nehezebb részei is érdekelnek,míg pl. ez a mateknál nincs nekem.És néha csak úgy rám jön a fizikát tanulhatnék.
Lehet hülye kérdés.Már voltak hasonló dolgaim ,de már az is eszembe jutott hogy majd egy idő után ettől meghülyülök.Vagy ez lehet annak a jele hogy a gimi 4 éve alatt még "reálos" leszek?
Csak azért kérdem...mert már nagyon foglalkoztat,hogy ez normális-e. Az,hogy érdekel és szeretem,az rendben van.De nem érzem ezt valami hétköznapi dolognak.Inkább rendkívülinek.Néha szeretném is elmondani valakinek,de mégse teszem. Van értelme például a tanáromnak elmondani ezeket?
Eddig is volt már hasonló velem,és hallottam másról is hasonlókat de gondoltam leírom.Bocsi ha nagyon hosszú lett,de még ennyire senkinek nem mondtam ezt.
1. Tetszik a tanár(nő?), és nem fizikáról van szó, hanem biológiáról....
2. Kifordított világ ez, ahol az a beteg aki normális, és az normális aki beteg. Nincs veled semmi baj.
3. Kezdesz felnőni, a felnőttekre pedig jellemző az ilyen gondolkodás, még ha nincsenek is tudatában. Olyan világban élünk ugyanis, ahol általában érvényesek a fizika törvényei. Ezért vezetünk jeges úton lassabban, ezért nem mindegy hogy milyen házat építünk, hogy ne dőljön ránk. Végső soron ez dönti el, hogy az általunk gyártott termék jó vagy sem. Ja, és ezért nem szaladnak nagymellű nők melltartó nélkül a busz után....
Nagyon szépen köszönöm a választ :))
Sokkal rosszabbra számítottam.
A tanárról csak annyit,hogy első félévbe tetszett.Nem is kicsit.De már nem érzem ezt.Most is szimpi,csak nem vagyok belezúgva.
A többi válaszban,lehet valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!