Minek tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Helo,én egy 8-os fiu vok aki nem tudja h minek tanuljon tovább:/A tanulmányi eredményem átlagban 4-es.Valami szakközépiskolába szeretnék menni.Én ezekre gondoltam csak nem nagyon tudom hogy meik menniyre erős:Pogány Frigyes Kéttannyelvű Szakközépiskola,Öveges József Szakközépiskola és a Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola.Na most az lenne a kérdésem hogy meik mien erős iskola és az hogy ha elvégzem a sulikat akor meikből lehet legjobban megélni?Előre is köszi a válaszokat és bocsi ha kicsit hülyén fogalmaztam.
2009. szept. 21. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

meik=melyik

mien=milyen

akor=akkor

Hát kéttannyelvűbe ne menjél. Az Öveges gyenge, viszont van diszlexiás osztály. Csináltass diszlexiavizsgálatot első lépésként a nevelési tanácsadóban. A kertészeti jónak tűnik, kertészekre mindig lesz szükség.

2009. szept. 22. 08:29
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ...am láttam hogy rosszul vannak írva de nem igazán érdekelt és most sem érdekel.!
2009. szept. 22. 17:20
 3/10 A kérdező kommentje:
és miért ne mennyek kéttannyelvűbe?
2009. szept. 22. 17:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kéttannyelvűbe járok, igaz gimnáziumba. Csak ajánlani tudom!
2009. szept. 22. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Pusztán azért, mert ha a magyar nyelvtan nem megy, és ezek szerint nem is érdekel (mennyek=menjek), akkor az egyes tantárgyak idegen nyelven való tanulásával nem lesz könnyű dolgod.
2009. szept. 22. 19:47
 6/10 A kérdező kommentje:
de természetesen csak itt a neten nem érdekel tehát pl msn,skype,gyakorikérdése...stb
2009. szept. 22. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó tanács: mindig figyelj a helyesírásodra!

Volt egy osztálytársam, aki ugyanígy nem foglalkozott vele, msn-en rövidített, elhagyott betűket, nem tett vesszőt és más írásjeleket, vázlatokban is sokat rövidített, kész káosz volt a füzete és lett a helyesírása. Aztán már a dolgozatokat is hibásan írta, majd az érettségit is.(!) Egyszerűen már nem tudta kontrollálni, automatikusan jött neki a szleng.

Figyelj oda, és igenis érdekeljen!!!

Ezen az oldalon csak írásban tudunk megnyilvánulni, és úgy gondolom ez sokat elárul mindenkiről.

Olyan szakközépbe menj, ami érdekel, ha kertész akarsz lenni, jó választás a kertészeti. Én nem ismerem ezeket a sulikat, de híve vagyok a kéttannyelvűnek. próbáld meg, ha van rá lehetőséged!

2009. szept. 24. 10:43
 8/10 anonim válasza:
100%

"de természetesen csak itt a neten nem érdekel tehát pl msn,skype,gyakorikérdése...stb"

Most persze azt mondod, hogy csak itt nem érdekel, de hidd el hamar megszokod és akkora egyeseket fogsz írni pl. tollbamondásokból, hogy kilóg a naplóból.

Ezt ne cseszegetésnek vedd, hanem, mint diáktársad tanácsolom:)

2009. szept. 24. 17:09
 9/10 A kérdező kommentje:
okés köszi majd odafigyelek...de igazábol a sulikra is kiváncsi volnék.Tehát ha valaki ír "választ"az írjon oda párszót amit tud a sulikról vagy esetleg várnék ötleteket hogy mienk is tanuljak tovább.
2009. szept. 24. 18:14
 10/10 A kérdező kommentje:
*minek
2009. szept. 24. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!