Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Programozás, pc játék készítés...

Programozás, pc játék készítése, online, van ilyen?

Figyelt kérdés

szeretnék programozást tanulni, illetve számítógépes játékokat is készíteni.

hol találhatnék olyat aki tanítana engem interneten keresztül (mivel nem Magyarországon élek)?

2013. ápr. 6. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nincs ismerősöd/barátod az illető, akkor senki sem fog elvállalni ingyen.

Az internet tele van tutorialokkal. Azokból bőven meg lehet tanulni.

De ha még soha életedben nem programoztál, akkor valami egyszerű nyelvvel kéne kezdeni. Én a pascallal kezdtem, bár lehet jobban jártam volna ha rögtön a C nyelvet választom.

Kezd el a C-t, utána mondjuk Java vagy C++.

Értelmes játékot egyedül egyből úgysem fogsz tudni csinálni, sokat kell ehhez gyakorolni. És nem lehet rögtön egy játék megírásával kezdeni. Először csinálj mondjuk egy grafikus felület nélküli számológépet. Meg hasonló...

2013. ápr. 6. 14:08
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod, ment a zöld.

Nem ingyen kérem ez csak természetes.

Nem egy 8 éves gyerek vagyok aki kitalálta ,hogy ez milyen jó lenne hanem én ezt komolyan is gondolom és tisztában vagyok vele, hogy nem 1 hét egy Call of Duty-t vagy egy Dishonored-et készíteni hanem kemény évekbe telik. És azt is tudom ,hogy nem 2 perc ezt megtanulni.

Igen még soha életembe nem programoztam ez igaz és tudom ,hogy egyedül egy játékot nem lehet csinálni(illetve szinte lehetetlen).

Viszont nagyon komolyan gondolom és nagyon szeretnék megtanulni programozni és számítógépes játék készítésével foglalkozni majd.

Nagyon köszönöm a válaszod még egyszer :)

2013. ápr. 6. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!