Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az AION-ban hogyan lehet...

Az AION-ban hogyan lehet felosztani egy kasztot? (LENT)

Figyelt kérdés
Én úgy tudtam,hogy pl a Mage az több dologból áll..pl Spiritmaster ami idéz,vagy sima mage,ami támad varázslatokkal... le is szedtem tegnap,és látom,hogy a Scout sem Assasin vagy Ranger,hanem egyszerűen scout.. akkkor mégis hogyan kell felosztani? És hol a talent?

2013. ápr. 4. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
10-es szinten lesz egy sztori küldetés, az Ascension, és annak a végén tudod eldönteni, hogy pl. Scout-ból Assassin v. Ranger szeretnél-e lenni.
2013. ápr. 4. 16:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Hmm,értem...és hol a talent?van egyáltalán?:D
2013. ápr. 4. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
miert lenne talent? ez nem WoW
2013. ápr. 4. 16:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Kár:S Pedig arra számítottam:S de akkor valszeg minden spellt meg kell venni?D
2013. ápr. 4. 16:36
 5/9 A kérdező kommentje:
És ha kiválasztottam ,hogy pl spiritmaster leszek,akkor egyből kapok valami új képességet vagy ilyenek? Meg mekkora a legmagasabb elérhető szint?
2013. ápr. 4. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:

60 a max szint

igen minden spellt meg kell venni amit hasznalni akarsz, meg plusz a normal es advanced stigma skillek amibol csak 12-ot rakhatsz be

2013. ápr. 4. 16:50
 7/9 A kérdező kommentje:
És mikor választottam,hogy a kettő válaszható frakció közül melyiket akarom elsajátítani,akkor a megvehető képességek is mások lesznek? mármint nem ugyan azt lehet majd venni, pl a Magenak mint amit a Spiritmasternek?
2013. ápr. 4. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:

a frakcio es a kaszt 2 kulon dolog

kijavitom az elsot, 9es szinten van az alkaszt valaszto kuldi, automatikusan megkapod amikor szintet leptel

szerinted van ertelme kulon maget es spiritmastert csinalni ha ugyanazok a kepessegeik? 10es szint utan mar kulon kasztok, mind2 sajat skillekkel

2013. ápr. 4. 19:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi..
2013. ápr. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!