Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy álljak neki a szakdogának?

Hogy álljak neki a szakdogának?

Figyelt kérdés
Témám megvan, a hozzá tartozó irodalmakat is beszereztem, de egyszerűen nem tudom hogy álljak neki. Egy már feltérképezett területet, nem lehet újra felfedezni, így aztán nagyon saját egyedi gondolatot se lehet hozzá fogalmazni. Legszívesebben minden honnan összecopyznám az anyagot (forrást feltüntetve), de azt ugyebár mégse lehet.
2013. ápr. 5. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is egy már felfedezett területem van. Nem gond, írd le azt, ami van és amilyen a terület. Lehet hogy másnak még új a dolog. Egyébként sem lehet manapság olyat választani, amiről még soha senki nem írt, vagy nem hallott.
2013. ápr. 5. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként mi a témád? Megírhatod privátban is. Hátha tudok tanácsot adni.
2013. ápr. 5. 17:18
 3/5 A kérdező kommentje:
"Azonosítási rendszerek (vonalkód, RFID)" a témám, a részletes vázlatot is kidolgoztam már. de egyszerűen "nem tudom hogy üssem le az első betűt"
2013. ápr. 5. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Kezdd ott, hogy bemutatod miért választottad ezt a témát: Napjaink gazdasági szektorában komoly jelentősége van az azonosító rendszerek alkalmazásának. Hatásuknál fogva megkülönböztethetjük az egyes termékeket egymástól, ami segíti a gyorsabb kereskedelmi, logisztikai munkálatokat. Dolgozatom célja, hogy bemutassam ezek alkalmazását, meghatározzam jelentőségüket, alkalmazási területeit. Stb. stb. De ha már megvan a vázlatod akkor onnantól már csak le kell írnod, hogy mit ír a szakirodalom, vagy hogy te mit gondolsz a dologról. Hivatkozz le mindent, nehogy gyanúba kerülj. Úgy tudom április közepe a beadás, úgyhogy húzzál bele.
2013. ápr. 5. 17:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Már ezzel a bevezetővel rengeteget segítettél. Sajna nem vagyok az a bőbeszédű és egy 300 oldalas könyvet is össze tudok foglalni 2 szóban :D de akkor majd megy '' '' mint állat. Köszönöm szépen a segítségedet :)
2013. ápr. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!