Mi a véleményetek, sikerülni fog? (Igazából kis bíztatást várok (: )
Elég jó tanuló lány vagyok, a városom legjobb gimnáziumába szeretnék menni jövőre.
Nagyon elszánt vagyok, más iskolában el sem tudnám képzelni magam. Viszont nagyon figyelmetlen vagyok, apró részleteket észre sem veszek néha, ezért a központit félek, hogy nem jól fogom megírni, annyi miatt hogy elnézek egy-egy számot vagy felcserélek két dolgot.
Abba az iskolába szinte csak kitűnő tanulók járnak, nagyon nagy a versengési szellem.
Szerintetek felvesznek? Esetleg tanácsok?
Ha ennyire elszánt vagy, és ilyen jól felismerted a saját hibád, akkor egész biztos sikerülni fog. A figyelmetlenség ellen annyit tudsz tenni, hogy a feladatsorokat átnézed 3x-4x, amennyit az idő enged. Illetve biztos vannak figyelemjavító gyakorlatok, ennek a neten biztos utána lehet nézni.
Sok sikert! Én biztatlak :-)
Én Budapest egyik legnehezebb iskolájába szerettem volna bejutni.Már 7.ben az volt az álmom,hogy oda járjak.Előkészítőre is oda mentem.De túlságosan ráizgultam a központira és nem sikerült:(
És nem vettek fel...
Szóval ne izgulj.És majd legyen nálad óra(mert amikor írtuk nem volt és nemtudtam az időm beosztani)Szurkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!