Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha megkezdödik a suli és...

Ha megkezdödik a suli és akkor kezzdek el tanulni az emelt bioszra sikerülni fog?

Figyelt kérdés
egész nyáron készültem hogy tanulok de az istenért nem tudtam magam rávenni :( ezéven érettségizek ugymond "mindenböl" de már rutinosnak számitok mert már 4szer voltam. ugyhogy már csak a matek, magyar,töri van plusz az emlitett biosz. hogy lesz ez ?? lesz elég energiám ismerem magam és néha hajlamos vagyok ellustulni és nem szeretmném itt acél elött feladni.
2011. aug. 10. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én a magyart kezdeném el tanulni.
2011. aug. 10. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát 20%-ra nulla készüléssel is illene megírni még az emeltet is. A kérdés az, hogy hány %-os kellene. Egyébként egy év alatt fel lehet rá készülni normálisan. De ez azért eléggé emberfüggő. Vkinek elég pár hónap is, vki meg egy év tanulással sem képes normális eredményt produkálni.
2011. aug. 10. 20:17
 3/7 anonim válasza:
Persze, hogy sikerül:) Csak készülj rá, ne lustálkodj sokat. De azért néha, lehet egy picit lazítani. Mondjuk írhatnál egy tervet, hogy melyik nap mit tanulsz meg. És ettől a tervtől ne térj el. Ha nagyon ellustulsz gondolj arra, hogy ha gyorsan megtanulod, majd utána lesz időd lustálkodni bőőven :) És sok sikert :D
2011. aug. 10. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Tűzz ki magad elé célt. Gondolom a továbbtanuláshoz szükséges az emelt biosz (gyógyszerészeti vagy fogorvosi a cél?) Lebegjen a szemed előtt, hogy miért kell tanulnod. Én is így voltam vele, néha ellustultam, de jelesre érettségiztem, csak a törim lett négyes (ami nálam nagy előrelépés) és felvettek, tehát megérte tanulni, bár nem kellett sok pont... De a lényeget érted... :)
2011. aug. 10. 21:49
 5/7 A kérdező kommentje:
legalább 80 %nak kell lennie a biosznak hogy már tuti bejussak az állatorvosira, eddig minden éven 5 voltam bioszból és ugy hogy csak 5 volt, mert arra mindig figyeltem hogy ne csalódjon a tanárom.... de tudom hogy azért az emelt bisoz nem piskóta ezért félek :(
2011. aug. 11. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Tanulni kellene és nem nyavalyogni.

Már most, nem az iskolától kezdődően, akkor az lesz a kifogás, hogy jajjj mert iskolába kell járni.

Ha nem tanulsz, akkor jövőre nem kerülsz be, ennyire egyszerű a képlet.

2011. aug. 17. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Tuti nem fog sikerülni, ne is próbálkozz vele! Soha nem leszel állatorvos, mész takarítani!
2011. aug. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!