Ha megkezdödik a suli és akkor kezzdek el tanulni az emelt bioszra sikerülni fog?
Figyelt kérdés
egész nyáron készültem hogy tanulok de az istenért nem tudtam magam rávenni :( ezéven érettségizek ugymond "mindenböl" de már rutinosnak számitok mert már 4szer voltam. ugyhogy már csak a matek, magyar,töri van plusz az emlitett biosz. hogy lesz ez ?? lesz elég energiám ismerem magam és néha hajlamos vagyok ellustulni és nem szeretmném itt acél elött feladni.2011. aug. 10. 20:06
1/7 anonim válasza:
A helyedben én a magyart kezdeném el tanulni.
2/7 anonim válasza:
Hát 20%-ra nulla készüléssel is illene megírni még az emeltet is. A kérdés az, hogy hány %-os kellene. Egyébként egy év alatt fel lehet rá készülni normálisan. De ez azért eléggé emberfüggő. Vkinek elég pár hónap is, vki meg egy év tanulással sem képes normális eredményt produkálni.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy sikerül:) Csak készülj rá, ne lustálkodj sokat. De azért néha, lehet egy picit lazítani. Mondjuk írhatnál egy tervet, hogy melyik nap mit tanulsz meg. És ettől a tervtől ne térj el. Ha nagyon ellustulsz gondolj arra, hogy ha gyorsan megtanulod, majd utána lesz időd lustálkodni bőőven :) És sok sikert :D
4/7 anonim válasza:
Tűzz ki magad elé célt. Gondolom a továbbtanuláshoz szükséges az emelt biosz (gyógyszerészeti vagy fogorvosi a cél?) Lebegjen a szemed előtt, hogy miért kell tanulnod. Én is így voltam vele, néha ellustultam, de jelesre érettségiztem, csak a törim lett négyes (ami nálam nagy előrelépés) és felvettek, tehát megérte tanulni, bár nem kellett sok pont... De a lényeget érted... :)
5/7 A kérdező kommentje:
legalább 80 %nak kell lennie a biosznak hogy már tuti bejussak az állatorvosira, eddig minden éven 5 voltam bioszból és ugy hogy csak 5 volt, mert arra mindig figyeltem hogy ne csalódjon a tanárom.... de tudom hogy azért az emelt bisoz nem piskóta ezért félek :(
2011. aug. 11. 11:43
6/7 anonim válasza:
Tanulni kellene és nem nyavalyogni.
Már most, nem az iskolától kezdődően, akkor az lesz a kifogás, hogy jajjj mert iskolába kell járni.
Ha nem tanulsz, akkor jövőre nem kerülsz be, ennyire egyszerű a képlet.
7/7 anonim válasza:
Tuti nem fog sikerülni, ne is próbálkozz vele! Soha nem leszel állatorvos, mész takarítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!