Sikerülni fog az OKJ-s vizsgám, ha ahol most tanulok szakközépiskola alig tanít valamit?
Figyelt kérdés
Nagyon laza suli, hagynak puskázni. A szóbelire természetesen megtanulom a tételeket. De az írásbeli menni fog? Ott is hagynak puskázni.
Amúgy ez csak ilyen felvételi pluszpontokért képzés a számomra:)
2010. szept. 2. 12:51
1/3 anonim 

válasza:

Sok OKJ képzés ilyen, az enyém is ilyen volt. Időpazarlás. Nálunk a vizsgán lehetett használni a könyveket, szóbelin pedig aki egy kukkot sem értett, annak elmondták, hogy mit mondjon, aztán 2-es. Gyakorlaton a tanár segített, hogy mit hogyan kell, 4-es.
Hogy nálatok így lesz -e, az a vizsgabiztostól függ. Nálunk bent se volt, mert totál nem érdekelte az egész. Ennek ellenére keményen tanultam rá, és annyi értelme volt, hogy a szakmához fontos dolgokat azért elsajátítottam.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem az a lényeg, hogy meglegyen a pluszpont:), amúgy engem nem zavar, hogy ilyen, legalább kifizetik az érettségit és még tudok mellette arra is készülni:)
2010. szept. 2. 13:16
3/3 anonim 

válasza:

Nálunk még infóbol még számítógépet se lehet használni. Mindent papíron kellett megírni - mint a BME - az okj vizsgán. Aztán voltak mellette olyan kérdések jogból hogy pl. jogpiramis. Még a Google se tudja. Ki lehet próbálni! 10 találat az is csak véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!