Nincs semmi bajom, de nem akarok holnap suliba menni, mit csináljak?
Használd ki az időt, és tanulj, ilyen egyszerű.
Tán bent voltál az órán, és remélhetőleg nem zenét hallgattál - akkor annyinak meg kellett ragadnia, hogy könnyedén tudjál belőle 4-5-ös szintre dogát írni.
Amúgy meg: vállald a dolgokat. Sajnos az élet nem olyan, hogy a megpróbáltatások elől csak úgy meg lehet lépni. Pláne, ha dolgozni kezdesz. Lesz olyan, hogy hiába készülsz valamire, a főnököd a nyakadba rak teljesen mást, aminek már tegnap kész kellett volna lennie. És ott nem egy jegy, hanem akár az állásod foroghat kockán.
Előtted egy csomó óra, hajrá :)
Igazad van,de nincs itthon semmilyen tankönyvem,a füzetem meg max.3-asra jó mert van amit nem ad le a tanár,mert az " Úgyis benne van a TK-ba".
Tudom be is lehet vállálni,mert az életbe nem lehet minden alól csak úgy kibújni,DE ha ez alól lehet akkor miért ne? egyszerűbb lenne nekem és a jegyem sem romlana...
Tudom nem tűnhetek valami tisztességesnek ezzel a hozzáállással,de ha mások is megtehetik akkor miért nekem kéne bevállalnom ?
Nálam is volt olyan, hogy nem tudtam készülni, aztán ellógtam és később bepótoltam. És leérettségiztem (állítólag elég jó eredményekkel:D).
Menj el a dokihoz, mit tudom én, megy a hasad, aztán holnapra kiír.
ja valószínűleg ez lesz,csak annyival nehezebb dolgom van,hogy apukám egész reggel itthon van,csak olyan 8-9 körül megy el. Két megoldás van. Melyik jobb szerinted ?
1.Bemegyek suliba és megpróbálom hazaküldeni magam.
2.Otthon bebújok az ágy alá és ott alszom át azt az időt ameddig apukám otthon van.
Attól függ hánykor mész suliba?
Mert az orvosok 8-tól rendelnek általában. Nálam ezt el lehetett játszani, mert 8-ra mentem suliba, szval érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!