Amilyen suliba tovább akarok tanulni, oda el kell küldenem az érettségi eredményemet?
Figyelt kérdés
A tatabányai Mütf-ről lenne szó.Valamelyik ismerősöm azt mondta,hogy el kell küldeni,szkennelt formában az e-mail címükre,de a honlapjukon nem találok semmi,erre mutató jelet.Vagy az eddigi sulimnak kell majd küldenie??2011. júl. 6. 11:40
1/3 anonim válasza:
Ennyire ne legyünk már ostobák, könyörgöm. Miért küldenéd el oda, ha az sem biztos, hogy felvesznek? Megcímzed az Oktatási Hivatal címére(megjegyzem holnap van a határidő vége..), majd ők elbírálják. 21-én derülnek ki a ponthatárok, ha felvesznek, majd a suli értesít mindenről.
2/3 A kérdező kommentje:
Oktatási Hivatalnak kell elküldeni,szkennelt formában?Gondolom...Csak mer' a nyomtatóm nem jó,tehát nem tudom hogy lesz.De így kell,nem?
2011. júl. 6. 12:26
3/3 anonim válasza:
kétféleképpen küldheted ez az OH-nak: vagy beszkenneled és feltöltöd az www.felvi.hu-n az e-felvételi rendszerébe, vagy lefénymásolod és postára adod legkésőbb július 7-én csütörtökön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!