Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hiába tanulok nem érzem magam...

Hiába tanulok nem érzem magam okosabbnak, miért? Ti is vagytok így?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Igen. :) Ez azért lehet ,mert nem érzed hasznosnak, amit tanulsz. Én is mindennel így voltam, csak a nyelvekkel nem, mert tudtam, hogy azt fogom tudni hasznosítani és érdekelt is.
2009. szept. 20. 14:47
 2/7 A kérdező kommentje:
10 oldal művészettörténetet kell megtanulni.Ebből már 3 oldalt megtanultam.De nem érzem magam okosabbnak.
2009. szept. 20. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor fogod magadat okosnak érezni, amikor pl. egy társalgás alkalmával fel tudod csillantani a műveltségedet, vagy egy vetélkedőn tudni fogod a 20milliós kérdést.Vagy ha egy állásinterjún megkérdezik, hogy mi a véleményed valamiről, és magabiztosan fogsz tudni válaszolni. Hidd el, megéri tanulni!
2009. szept. 20. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A lényeget értelmezd. Ennyi a tanulás.

(10 oldal művtöriből tippre 2 oldal a lényeg, fél oldal az értelmes lényeg...)

2009. szept. 20. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ha csak egy szót is megtanulok, okosabbnak érzem magam, és büske vagyok magamra. Szeresd magad jobban:)
2009. szept. 20. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
z*
2009. szept. 20. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy voltam vele. Aztán a párom kapcsán bekerültem egy olyan társaságba, ahol szinte mindenkinek van legalább egy diplomája. Nagyon jó volt, hogy amikor valami olyan szóba került, akkor érdemben hozzá tudtam szólni! Te is így leszel vele! ;)
2009. szept. 22. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!