Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki valamikor szociológusi...

Aki valamikor szociológusi vagy bármely más társadalomtudományi végzettséget szerzett, hol tudott elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
McDonald's vagy Burger King.
2013. ápr. 1. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de olyan is válaszolna, aki ilyet elvégzett?
2013. ápr. 2. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Hehe. Az első lépés a tagadás. Aztán majd szépen lassan elfogadod, hogy tényleg ennyi az opciód.

Okosabb voltál, mint akik azt mondták, hogy á, oda ne menj, az csak büfészak. Hajrá.

2013. ápr. 2. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szociológusként végeztem, végzett ismerőseim és én:

- KSH, TÁRKI meg még más piackutatók

- Alapítványok, pl. ismerek területfejlesztésnél, drogrehabilitációs nonprofit intézménynél, hátrányos helyzetűek felzárkóztatásával foglalkozókat

- Politikusjelölt-féleségek, valamelyik már képviselő

- MTA fiatal kutató

- Valami kreatív cégnél vezető, de ő rajzol is

- Mindenféle állami alkalmazott, pl. szocirodában találkoztam évfolyamtárssal

- Kórházban szociális és munkaügyi feladatok

- tanár, de ő mellette tanult nyelvet is, valaki munkaügyi hivatalban van

- HR-esek meg mindenféle humánpolitikai körömreszelgető, igaz, ismerek olyat aki szerintem dolgozik is mert mindig bent ül, de lehet csak ott van meleg

- Aki a zsidóságából akar megélni és emlékközpontokba megy akárminek meg énkivagyok embernek (elég sok zsidó volt a szakon)

- Tévénél valamilyen közönségkapcsolatos izé

- Marketinges

- Nevelőtanár

- Gazdasági elemzői valami

- Környezetvédelmi ügyintéző

- Páran maradtak tanítani az egyetemen

- Újságíró

- Akik kimentek külföldre, valaki Brüsszelben van és egész szépen kapaszkodik felfelé, valaki inkább fogta a diploma előtti szakmáját és kiment Németországba.

Akiknek nem sikerült igazán de nem munkanélküliek - pár év alatt azért úgy tűnik minden végzett talált valamit - azok többségben érettségis adminisztratív munkát végeznek, 1 csaj plázában eladó, egy másik meg elment cukrásznak. Egy meg modell, ő keres a legjobban.

Valaki apu kocsis cégében dolgozik, valaki saját kft-t nyitott.

1 Mekiben dolgozóról tudok de ő még diákmunkázott, miután diplomázott is maradt de már nem kiadóablaknál dolgozik.

Amúgy tényleg szar szak, főleg mostanra... amikor kezdtem még sokan azt se tudták mi ez, én se nagyon - sajnos. Mondták hogy ez milyen érdekes, menjek ide. Én meg hülye voltam, annyi elképzelésem volt, hogy nem tudtam választani és azt választottam, amit mondtak...

2013. ápr. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!