Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most hatodikos vagyok, eddig...

Most hatodikos vagyok, eddig 2 tantárgyból 4esre a többiből 5ösre állok. Hetedikben rosszabbodhat a helyzet? (Bővebben: Lent) Szerintetek gimiben vagy szakközépben gonoldolkodjak? Miért? 13/L

Figyelt kérdés

Egészségtan: 5

Ének: 5

Infó: 5

Irodalom: 5

Nyelvtan: 5

Matek: 5

Német: 4

Rajz: 5

Technika: 5

Természetismeret: 5

Tesi: 4

Töri: 5

Magatartás: 5

Szorgalom: 5

2013. ápr. 1. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szorgalmas vagy, biztos nem fog rosszabbodni a helyzet! :) Szerintem még bőven ráérsz azon gondolkodni, hogy gimi vagy szakközép legyen. Ha bejön jövőre a kémia, fizika stb. akkor azokból majd látni fogod, hogy ezek a tárgyak mennyire érdekelnek és szeretnéd-e ezeket tovább tanulni.
2013. ápr. 1. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen terveid vannaka jövőre nézve?
2013. ápr. 1. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Hetediktől bejön a kémia, fizika, amit sokan nem szeretnek. Ez ronthat a jegyeiden. Amúgy szerintem simán mehet a gimi.

Amúgy a terveidtől függ. Sarkítok, ha szeretnél egyetemre menni, akkor egyértelműen gimi. Ha minél hamarabb szeretnél szakmát, akkor jöhet szakközép. Ezen a részen nem vagyok teljesen képben, de szerintem az is jó megoldás, ha szakmát szeretnél, hogy gimi, utána OKJ-s

2013. ápr. 1. 22:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amúgy közjegyző vagy ügyvéd szeretnék lenni.

2013. ápr. 2. 09:16
 5/6 A kérdező kommentje:
A kémia, fizika nem olyan, mint a matek?
2013. ápr. 2. 09:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ég és föld. :D

A kémiát be kell seggelni,meg van egy nagyon minimális számolás. Fizikánál elég csak a fogalmakat beseggelni, meg tudni számolni. A mateknál meg csak számolgatni kell.

Ügyvédhez egyetem kell, vagyis akkor gimibe menj.

2013. ápr. 2. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!