Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki segít ezen eligazodni?

Valaki segít ezen eligazodni?

Figyelt kérdés

[link]

Én vidéken járok gimibe, de ha itt szeretnék IB-t csinálni akkor 11.-től át kell ide jönnöm suliba? Vagy ez hogy van? Hiába magyar az oldal így sem nagyon értem. Azt látom hogy van IB osztály, de nem igazán értem hogy hogyan működik. Úgy mint a többi osztály nem? Tehát mindennap be kell járni van 7-8 óránk stb... Mert én csak IB-t szeretnék ott csinálni.

2013. ápr. 1. 11:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez egy sima magániskola. Választhatod ezt az iskolát ha felvesznek, illetve átvesznek. Nemzetközi érettségit szeretnél tenni csak akkor simán emailben érdeklődd meg hogyan tudnál külsősként az iskola által szervezett vizsgára jelentkezni.Ezt nem taglalja a honlap, legalábbis nem találtam ilyet, de lehet hogy én vagyok a figyelmetlen.(bár nem tudom milyen előnyökkel jár az IB, mert a magyar érettségivel is tanulhatsz külföldön simán,USA-ban meg nem fogadják el sem ezt sem a magyar érettségit ott SAT teszt a középiskolai vizsga, tulajdonképpen az "érettségi")
2013. ápr. 1. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!