Egyetemen lehet puskázni vizsgaidőszakban?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert nem vagyok jó tanuló; igenis nagyon jó vagyok a gimiben...Csak úgy kíváncsiságból kérdem, ha mondjuk bekerülnék pl.: mondjuk az orvosira, és nem tudnék valamelyik tantárgyből olyan jól felkészülni vizsga előtt...2009. szept. 19. 23:03
1/8 anonim válasza:
Akkor inkább bukj meg, ha lebuksz akkor valszeg nem végzed el az egyetemet.
2/8 anonim válasza:
Másodéves medikus vagyok. Ha nálunk _bármely_ tárgyból puskázol, szó nélkül kivágnak a vizsgáról (ez a jobbik, de ritkábbik eset), vagy fegyelmivel az egyetemről (ez nem egyszer megtörtént már).
Ahogy előttem mondták, inkább bukd el a vizsgát. Egyetemen ez nem ciki (nem. az egyetemi bukás _nem_ olyan, mint a gimnáziumi.), és lehet ismételni (nálunk 3-szor).
3/8 anonim válasza:
Tanárfüggő. egyébként ha orvosit tervezel és már most azon töröd a fejed, miként vészeled át a vizsgaidőszakot puskázással ORVOSIN, akkor inkább menj média és kommunikációtudomány/néprajz, politológia/egyéb büfészakra szakra.
4/8 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre, nem tervezem. Eddig sosem puskáztam még, amúgy sem tudnék...mondom, ezt csak kíváncsiságból tettem fel.
2009. szept. 19. 23:39
5/8 anonim válasza:
Ha ügyes vagy lehet, de senki nem kockáztatja meg, mert tényleg akár el is tanácsolhatnak.
6/8 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy egyetemen iszonyatosan égő puskával lebukni. milliószor égőbb, mint gimiben. én nem is tudom, mit csinálnék, ha lebuknék... sztem elásnám magam. az ember amúgy kitapasztalja, mely tanároknál "lehet" puskázni, de pofátlanul csinálni még akkor sem szerencsés.
7/8 anonim válasza:
Hát én még nem találkoztam olyan tanárral, aki ne vette volna észre ha puskáznak. Elég durva. Szerintem nem éri meg. Ha valaki meg akar bukni, azt kissebb megalázkodással is elérheti ha mondjuk el se megy vizsgára.
8/8 anonim válasza:
Középiskolában én sem igazán puskáztam, pl. csak a fizika képleteket íram a számológépre vagy a padra, az elméletet megtanultam.. :) Fősulin is csak képleteket írom ki, minden mást igyekszem megtanulni, de a képletek -főleg ha sok van belőlük - kénytelen vagyok kiírni párat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!