Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » HELP érettségiiiii! Hogy...

HELP érettségiiiii! Hogy vegyem rá magam a tételtanulásra?

Figyelt kérdés

Van kb 300 kidolgozott tételem, és egy hónapom arra, hogy meg is tanuljam.

Jóm, persze eddig is tanultam az egész gimi során, nem vagyok hülye, értelmes vagyok, jó a felfogóképességem, szóval sok minden megmaradt, de ez az egész érettségi reménytelennek tűnik. Úgy érzem, képtelen vagyok arra, hogy a hat érettségit (köztük két emeltet) olyan jól teljesítsem, hogy felvegyenek oda, ahova szeretnék járni...

itt ülök a romjaim tetején egy hatalmas könyvkupacban és totál szét vagyok esve :(

2013. márc. 29. 10:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A debrecenit másodiknak írtam be, lehet, hogy találkozunk :D Fúúú én utálom a kémiát, és szívni fogok vele tudom...a biomérnökin én is gondolkodtam, de mindig visszatérek az orvosihoz. Majdnem beírtam még a molekuláris bionikát a matek miatt, mert azt imádom, csak oda meg nem ártana az infó is
2013. márc. 31. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:

orvosi kémia utálattal? :D

meg kell gyorsan szeretned akkor

mondjuk az elején lesz bőven fizika is :)

2013. márc. 31. 17:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom :( Inkább az a baj, hogy az alapórás tanárom nem tanított rendesen (elvont tudósalkat, aki a saját világában él), ezért nem voltak meg az alapok, amikor elmentem faktra, ahol sikeresen lemaradtam és a végén már csak rettegés volt a folyamatos kudarcok között. Egy év után adtam le a kémiát és átmentem fizikára. Egy éve tanulom, és emeltezem belőle... fincsi lesz :D de nem bántam meg.
2013. márc. 31. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!