Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diákok! Segíthetnék valakinek...

Diákok! Segíthetnék valakinek fogalmazást írni?

Figyelt kérdés
Mér rég befejeztem a sulit,de imádok fogalmazni!
2009. szept. 19. 01:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
11:00! Hány éves vagy? utolsó éved a suliba?
2009. szept. 19. 22:00
 12/16 A kérdező kommentje:
11:00! Elküldtem! írd meg a véleményed! írd meg mit írjak még bele,vagy mit"csiszoljak" még rajta!írj egy pár tervedet s akár másikat is írhatok ha gondolod! Írj még magadról! ugye értesz?!
2009. szept. 19. 22:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia, 18 éves vagyok, igen utolsó évem a suliba :) Nagyon szépen köszönöm amit elküldtél!

Hát nekem az elképzelésemben egy normális család szerepel :) tiszta lakás, és munkamegosztás.. a rendfenntartás miatt :) Mindkét szülő dolgozzon, a gyerekek tanultak legyenek, de a szórakozásból se maradjanak ki. Közös ebédek.. rengeteg közös program, horgászat, kirándulás, mozi, az a tipikus amerikai filmekben látható álomcsalád :) szerintem mindenkinek ez az álma jó lenne ha bejönne :)

2009. szept. 20. 10:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! nekem is segithetnel,de csak ha fent vagy most az oldalom,mivel holnapra kene.Csak egy par soros fogalmazasra lenne szuksegem,meg van adva az elso,illetve utolso mondata,ha fent vagy kerlek irj privit es megadom a mondatokat.elore is koszonom
2009. szept. 20. 19:13
 15/16 A kérdező kommentje:
10:10! Neked írjak másikat?
2009. szept. 20. 20:37
 16/16 A kérdező kommentje:
19:13! Nem tudtam milyen az elképzelésed,miről is akartál írni ha nem ilyet akartál írni akkor írj miről írjak! Segítek! Pontosabban írd meg!
2009. szept. 20. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!