Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi (ke) t vegyek fel fakultáci...

Mi (ke) t vegyek fel fakultációnak?

Figyelt kérdés

10.-es vagyok és faktválasztás előtt állok. Még sajnos nem tudom, hogy mi szeretnék lenni és az irány sem körvonalazódott ki bennem. Úgyhogy felsorolom azokat a tantárgyakat, amiket fel lehet venni és az ahhoz fűződő viszonyaim.

magyar nyelv és irodalom: Elmegy. Mivel jó tanárom van és nincs rajta mit megérteni, ezért 5ös vagyok belőle.

történelem: Elmegy. Régen szerettem, de most már nem, mivel pocsék tanárom van. 4-es vagyok belőle.

matematika: Nem szeretem. 3as vagyok belőle, de járok különtanárhoz, hogy év végére felhozzam 4esre.

angol nyelv: A kiejtésem pocsék, az igeidők nehezen mennek, ennek ellenére nagyon szeretem és 5ös vagyok belőle.

német nyelv: Nagyon szeretem. Az idén teszek belőle középszintű előrehozott érettségit.

fizika: Elmegy. 4-es vagyok belőle.

biológia: Utálom. Ennek ellenére 4-es vagyok belőle, mert jó tanárom van.

kémia: Nem igazán szeretem. 4-es vagyok belőle.

informatika: Utálom, irtó béna vagyok belőle.

Ami a továbbtanulást illeti, gondoltam pénzügy és számvitel alapszakra, illetve ennek felsőoktatási szakképzés változatára is, de hát ilyen matekkal... Igazából csak azért vonz, mert irodai munka és jól is lehet vele keresni. Illetve gondoltam a gyógypedagógiára, de nem vagyok túl társasági lény...

Szerintetek mit vegyek fel fakultációnak?

2013. márc. 26. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem egyrészt attól függ, milyen tanárok fogják a fakultációt tartani. Ezt gondold át, mert pl. ha régen szeretted a törit és csak a tanár miatt utáltad meg, akkor lehet, hogy egy másik tanárhoz megérné bejárni órákra, a töri érettségi kábé mindenhova kell. A német szerintem mindenképpen. Ha szereted, akkor hajrá, emeltezz belőle, nyelvvizsgázz, használd ki a lehetőségeidet :) Remélem sikerül jól választani :)
2013. márc. 26. 19:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Az a baj, hogy csak szeptemberben fog kiderülni, hogy ki fogja tartani a fakos órákat... Én is arra hajlok, hogy a német legyen az egyik.

2013. márc. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!