Mit vegyek fel fakultációnak?
Holnapra tudni kell. Segítsetek.
1 nyelvet kötelező. Németet 8 éve tanulok, de megint újra kezdtük, így kb. annyit tudok belőle, mint angolból, amit 1,5 éve tanulok.
Az angolt jobban szeretem, de 3-as, 4-es vagyok belőle. Németből 5-ös.
Meg kell még +-ba valami. 4-es az átlagom, és még nem tudom mi legyek. Tanulni nem szeretek, inkább a reál tárgyak mennek.
A rajzra gondoltam, igaz sok értelme nincs, de ez az egy, ami jelenleg érdekel és megy is.
Vagy inorm. aminek megint nincs értelme.
az inorm. nem tudom micsoda, de azt vedd föl, ami érdekel. Ha az angolt jobban szereted, s németből úgyis 5-ös vagy, akkor én az angolt választanám. (azért is, mert a legtöbb helyre elsőként az angol nyelvtudás kell.)
A reál tárgyak közül én a matekot, a kémiát vagy a biológiát választanám, de ez attól függ, hogy mi szeretnél lenni.
A matekkal több felé lehet orientálódni (mérnöki, gazdasági, matematikus/tanári) viszont a kémia vagy biológia kellhet a (vegyész, gyógyszerész, orvos, ápoló, kutatóorvos)szakmákhoz.
Neked kell eldöntened, hogy mi szeretnél lenni!
Az inorm. az az inform., vagyis informatika. :-)
Én nem matekos osztályba járok, ezért csak akkor vehetném fel +-ba, ha átiratkoznék. Orvos meg ilyesmi nem akarok lenni, ezért a bosz, kémia sem kell nekem.
Szerintem lesz az angol és a rajz. A többiből meg az alap.
Mert érdekel, hogy jól döntöttem-e.
Végül rajzot és angolt választottam, de lehet, hogy inkább németet kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!