Miért mondja azt mindenki hogy annyira könnyű a földrajz?
Tény h nem olyan nehéz mint pl a biokémia de nem könnyű!
sok mindent kell ott is tudni pl a földtörténet vagy a légkör egyáltalán nem könnyű és minden egymásra épül. nem csak arról szól h mondj egy vulkánt meg egy hegyet és meg is van az ötös....nem is értem milyen földrajz órára járt az aki szerint ilyen meg olyan gyerekjáték...
Kedves Utolsó!
remélem igazad van van mert én is föci szakra készülök majd. tudom h sokkal könnyebb mint pl a biosz vagy a kémia. viszont nagyon egymásra épül! csak tudod valahol nem esik jól nekem h kb a föci az életem értelme meg szeretem imádom stb és erre mindenhol azt látom h ilyen meg olyan szar meg könnyű meg nem ér semmit....pedig szerintem nem így van. egy tárgyhoz sem ehet úgy állni h könnyű...mindegyik állandó készülést és egymásra alapozást igényel.
igyekszem csak nem esik jól h lehuzzák azt a tantárgyat ami kb az életem....:/
köszi a válaszokat! :)
nyugi.. én tavaly írtam egy 90%-os középszintet, de még ahhoz is ki kellett tanulni a belemet, most meg emeltre készülök, ott meg ugye nincs térkép, és eléggé meg vagyok ijedve, mert az már főleg nem könnyű. nekem legalábbis a gazdasági rész horror, a természetföldrajz nagyon jó, és izgalmas. én földtudományira szeretnék menni :)
nekem olyan tanárom volt, aki tényleg követel, és szenvedtek is rendesen az osztálytársaim földrajz órán, de még énis :))
ma 00:27
ha egész nap együtt vagy a barátoddal, akkor gondolom neked sem kell túlságosan megerőltetned magad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!