Hol tanultok, milyen szakon? Szeretitek? Mit szeretnétek dolgozni?
Nem szeretem, mert nem piacképes, nem érdekel stb.
A bőség zavarában nem bírtam választani, lusta is voltam utánajárni, így maradtam emellett.
Az iskola maga ratyi. A követelményszint mélyen a béka f*neke alatt. Az órák kegyetlen unalmasak és tartalmatlanok. Egy-két óra akad, amiért úgy érzed, megérte bemenni. Egy két ilyen óra akad kéthetente. :D
Sok tanár van, akinek nem célja, hogy megszeresd a tantárgyát, és megtanuld, hanem az a célja, hogy mindenkit átrugdosson, és a minimális tanulásnál pöppet többel már 5-ös legyél.
A szak amúgy unalmas nomeg azt se tudom, mi szükség rá. Ha szakmában helyezkedsz el, akkor se igazán a szakmával foglalkozol.
Akik elvégzik, azok kb semmi pozitívat nem tudnak róla nyilatkozni.
Amúgy környezetmérnöki szak...
Szóval gondold meg, melyik szakra és egyetemre mész.
Ja és mégegy: ha valamit lebüfészakoznak, egy egyetemet leszólnak sokan fórumon - tény, hogy bunkók, DE!!! sajnos igazuk van.
A karon belül igen, de a többi szak nem érdekel.
A jelentkezési lapot nem adtam be.
Valamit igen. Kérdés, hogy mit, ismerős kell-e, és mennyi idő alatt.
Sajnos értéktelen diplomával sokszor csak másfél év alatt, ismerős segítségével jutnak be emberek egy szakirányú tudást nem igénylő melóra. Vagy akár két éven át semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!