Ezek jók lesznek hipotézisnek? Ti melyiket választanátok? Tudnátok segíteni?
Fsz képzésre járok csecsemő gondozó szakra.Kb.20-30 oldal közti szakdolgozatot kell írni melyet most írok életemben először.
Témám:Szerepjáték a bölcsődében
Azt gondoltam,hogy az alábbiak nem lennének rosszak hipotézisnek:
-A szerep játék során a gyermekek a valóságot utánozzák
-A szerep játék során a gyermek felvesz egy szerepet VAGY
eljátszik
-A szocializóban meghatározó szerepet játszik a szerep játék
-A szerep játék akárcsak a többi játék valamilyen belső feszültséget csökkent
A gyerekek a szerepjátszásban egy mintát követnek
Ezek jók szerintetek?
Ezen kívül tudtok ajánlani szakirodalmat én nagyon keveset találtam,de még utána nézek...
Valamint hol találok olyan oldalt ahol le tudok tölteni ingyen ebben a témában szakdolgozatot? Kerestem,de sajnos nem találtam...
Ezer hála és köszönet a segítőkész válaszokért! :)
A "jó" szakdolgozati témához van szakirodalom, a témádhoz rengeteg van, próbálj alaposan utána nézni, ebben konzulensed is segít.
Ha nincs vagy nem találsz, vagy nem segít, akkor változtasd meg a témát.
Egy alapmű:
Gyermeklélektan (Mérei Ferenc - V. Binét Ágnes)
Szakdolgozatokat a jelzett témában pl. az adott főiskolai könyvtárakban lenne érdemes tanulmányozni, ahol részben fotózhatod is, jegyzetelhetsz róluk, ezek mintát adhatnak a sajátod felépítéséhez.
A hipotéziseid jók és még majd alakulhatnak a megfogalmazás tekintetében, próbáld szakszerűbben, változatosabban megfogalmazni őket végig gondolva mivel igazolod majd.
Kérdéseket kell feltenni szakdolgozatnál?Csak,mert én találkoztam olyannal ahol nem volt vagy csak elkerülte a figyelmem...Ha igen akkor példának tudnátok mondani hipotézist és ahhoz tartozó kérdéseket?
Nem egészen látom még át a dolgokat... :(
Nagyon köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!