Melyik a jobb a gimnázium vagy a középiskola? Többi lent!
-Óvónő szeretnék lenni és nem tudom , hogy először hol kell kezdeni!Segítenétek?
-Kollégista akarok lenni és Kaposvárra szeretnék járni és azt szeretném kérdezni, hogy előnyös CSAK lányokkal lakni vagy inkább nem ? (bulik.szórakozás,tanulás)
-Mikor kell beköltözni? Egy nappal előtte ? (Középiskoláról van szó)
-Nehéz a beilleszkedés?
-Meséljetek
Szerintem ha óvónő akarsz lenni akkor gimibe menj vagy ilyen humán szakközépbe. /ebbe az a fontos, hogy humán szakra/
Bár ahol én élek nincs külön fiú és lány kollégium, sőt egy folyosón is vannak a fiúk meg a lányok.
AZ, hogy hogy jobb lakni az inkább az egyénedtől függ, hogy melyiket élveznéd.
Bár én nem vagyok kollégista /középsulis vagyok/ rendszeresen járok be a koleszba, sőt volt, hogy benn aludtam. De én itt jöttem rá mikor benn voltam egyszer a kollégiumban, hogy én ha kollégista lennék csak ilyen vegyesbe mennék. Jól kilehet jönni a fiúkkal is meg a lányokkal is egyaránt de eléggé fiús vagyok. Pl:. ha a fiúk csocsóznak én megyek és beállok.
Igen általában 1 nappal előtte szoktak beköltözni. /eleinte az is elég szerintem/
És nem nehéz. EGy idő után már olyan mintha odajárnál haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!