Milyen iskolát kell elvégeznem ahhoz hogy, Modellügynök lehessek?
Figyelt kérdés
Kérlek válaszojatok középsulit és fősulit irjatok (Pl:Budapesten a Gedeon Gedeon gimnáziúmot) Ilyen választ kérek A hasznos Választ adók válaszát Előre is köszönöm,Köszi!!2013. febr. 7. 20:58
1/8 anonim válasza:
Szerintem erre nem sokan tudnak választ adni. Nem egy szokványos szakma... Szerinted ez biztosan végzettséghez kötött? Én inkább azt gondolnám, hogy tapasztalat kell hozzá, ismerettségek és nyelvtudás.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi de mégis milyen sulit?? vagy egyáltálán mit??
2013. febr. 7. 21:21
3/8 anonim válasza:
8 általános is elég és jó kapcsolatrendszer!
4/8 anonim válasza:
De manapság 8 általánossal senki nem boldogul. Ilyenre ne biztassuk a kérdezőt, mert valószinűleg még gyerek! :)
Tanulni mindenhová kell! Én azt mondanám a szépségszakmában vagy a ruhatervező irányban helyezkedj el! Ha azt elvégzed és elkezdesz dolgozni, akkor hasznos ismerettségekre tehetsz szert!
Linkelek iskolákat:
5/8 A kérdező kommentje:
köszi:))
2013. febr. 10. 21:33
6/8 A kérdező kommentje:
rajzolni nemtok épp ezér akarok mod ügynök lenni:))
2013. febr. 10. 21:45
7/8 anonim válasza:
Ez nem szakma, hanem foglalkozás. Ilyet olyasvalaki csinál akinek van tőkéje és kapcsolatrendszere egy vállalkozást elindítani.
8/8 A kérdező kommentje:
de elkell végezni a BDI-t vagy vmi ilyesmit csak nmetom milyen szakon olyasmi ez !
2013. febr. 12. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!