Segítség! Hogy szokjak le a számítógépről?
mondjuk hogy egy nap
5 órát netezel játszol
akkor csökkentsd folyamatosan
pl egyik nap 5 óra utána
4 és fél
4 óra
3 és fél
3 óra
2 és fél
2 óra
és így tovább
keress más hobbit pl sport hangszeren tanulás stb..
Csak nézz körül az utcán.Csövesek, utcaseprők, takarítók.Ők sem tudtak valamit abbahagyni, aztán ez lett belőlük.Persze ez nem igaz mindegyik lecsúszott emberre, mert valamelyik önhibáján kívűl esett ebbe a helyzetbe, van akivel kiszúrtak.
Sokan küzdenek ezzel a problémával, ez csak azért van, mert eddig csak jó dolgod volt, mint másnak is.
EZT NAGYON JEGYEZD MEG, AMIT MONDOK!
MOST figyelj oda a tanulásra, MOST tanulj, mert később már lehet hogy NEM lesz rá lehetőséged, hanem dolgoznod kell.MOST kell szenvedni, hogy később jobb legyen.Te is választhatsz.6-7 év lógás, szórakozás, aztán 40-50-60 év kínlódás, szenvedés, vagy 6-7 év tanulás és 40-50-60 év könnyű élet.Ha most számítógépezel és teszel a tanulásra, akkor később 60-70000 ft-ért fogsz robotolni és rohadtul NEM fog érdekelni a számítógép, hanem azon fogsz matekolni, hogy ha kifizeted az albérletet (mert később így is alakulhat), meg befizeted a csekkeket, akkor mennyi is marad pontosan kajára.
Ugyanis sokan vannak abban a helyzetben, hogy dönteniük kell.Persze nem arról, hogy játsszanak-e a gépen, vagy tanuljanak.Hanem arról, hogy most inkább éhezni van kedvük, vagy fázni.
miért akarnak az emberek folyton leszokni valamiről, mi hajtja ezt a kényszert?
mintha számítógépen nem lehetne tanulni. :)
23:08-asnak! nagyon köszönöm a választ ez nagyon meggyőző volt és igazad van midenben! kössz a választ!
Neked is kössz 22:33 te is szép választ mondtál! megpróbálom! Velem csak az a baj hogy tudom én ezt mind de nem tudtam magam meggyőzni de ez most segített mert igazatok van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!