Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi lett az átlagod és...

Mennyi lett az átlagod és mennyi ösztöndíjat kapsz rá?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 23:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát jó, de azt a 40 kreditet teljesíteni is kell, azét az sem olyan egyszerű:P Én most kaptam elsőnek ösztöndíjat, mindig egy kicsivel csúsztam le, pedig nem sok tárgyat buktam, ami meg sikerült, azok pedig elég jók lettek. Nem egy csoporttársam volt, akik kb. 20 kreditnyi szabadon választhatót vettem fel, a többi volt csak kötelező és így kaptak ösztöndíjat
2013. márc. 15. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, majd meglátjuk következő félévben mi lesz, most én is 38-at vettem fel. Másrészről nem teljesen igazságos a rendszer, ha csak arra gondolok, hogy BSc-n milyen átlagara lehetett 20-30 ezret kapni.
2013. márc. 15. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Én leszek a legkeményebb.

Ácsszakmában lett 4,62 és kapok 30.000-et. :D

2014. jan. 16. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!