Emelt történelem érettségire elég hogyha megtanulom a forrásközpontú Száray történelem könyveket?
Figyelt kérdés
Plusz hozzá olvasom a "sima" Száray-s törikönyveket. Minimum 80%-os eredmény a cél.2013. márc. 12. 11:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem elég de minden kis apróságával együtt.
2/4 anonim válasza:
Igen, nekem is ez a cél és én is abból készültem,készülök:) csináld meg az előző érettségiket és akkor menni fog (igaz kicsit régebbi a kérdés)
3/4 A kérdező kommentje:
Az első két könyvön vagyok eddig túl, és ahogy érzékelem elégnek kell lennie. A forrásokat és a képeket nagyon vizualizálom,és megnéztem az eddigi feladatsorokat, ennyi tudás alapján meglehet oldani.(már ami az első két könyvre vonatkozik) És pl. a Szárays könyvekből sem kell minden, mert érettségi tematika alapján haladok, előfordul h a könyvben 1-2 leckét itt-ott kihagyok. Remélem majd a legjobbakat :S:D
2013. ápr. 26. 05:21
4/4 anonim válasza:
Írásbelire simán elégnek kell lennie, de ha teszteled magad a régebbi feladatsorokkal, akkor úgyis látod. Esetleg érdemes venni hozzá egy érettségi adattárat, az könnyíti a felkészülést a kérdezhető évszámokból, fogalmakból stb.
Szóbelire egy-két témakörnél némi kiegészítésre szorulhat a Száray-könyv, esetleg ebből a könyvből: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!