Milyen az emelt matek?

Figyelt kérdés

Középiskolába járok, és középszinten elég jól megy a matek, ezért jelentkeztem emeltre, ami idén fog indulni, és az a kérdésem hogy mennyire lesz nehéz, mik a tapasztalatok, illetve az emelt matek érettségin a szóbeli mindenkinek kötelező (és milyen nehéz), vagy az csak egy szint alatt van az írásbeli alapján?

Ez a kérdés már pedig csak nagyon zárójelesen, ugye nem gondoltam rosszul hogy egyetemi tanulmányokhoz (számtek, ilyesmi) tényleg nem árt az emelt?

JA, és nagyon elrettentő hátrányokat ne írjatok, mert már ebben az évben muszáj járnom :D

2009. szept. 12. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nehezebb egy klasszissal, mint a középszint, de vihető, ha törődsz vele és szánsz rá időt. És jól gondoltad, szükséged lesz rá, pontban is jól jön, meg tudásban is.

Járj és tanulj sokat! Menni fog! :)

2009. szept. 12. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én még 2007-ben emelt matekoztam, szerettem a matekot, szerintem nem volt vészes. Igen, mindenkinek kötelező a szóbeli, de az nem olyan vészes szerintem. De, itt tényleg tanulnod kell, mert ugye érettségin 11-16 pontos feladatok vannak:) Sok sikert!
2009. szept. 12. 18:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tényleg szeretném ha jól menne, remélem nem lesz gond, én megteszek minden tőlem telhetőt...

Egyedül a szóbelitől félek, bár ez nem csak matekból lesz valószínűleg így, mert nincs nagy tapasztalatom az ilyen helyzetekben... Bár tudom, hogyha rendesen megtanulom az anyagot, akkor csak higgadtnak kell maradnom, és menni fog!

2009. szept. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!