Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi 6×7 (szorzótábla)?

Mennyi 6×7 (szorzótábla)?

Figyelt kérdés
Már rég gyakoroltam a szorzó táblát. El is mondtam magamban, nagyjából mindegyik szorzásra emlékeztem, de a 6×7-nél elakadtam. Help!

2013. márc. 2. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
ahahahaha fake.
2013. márc. 2. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
42
2013. márc. 2. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:

És azt tudod, hogy 7*6 mennyi? :D

Egyébként 42.

2013. márc. 2. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor annyi a teendő, hogy fogod a 6x6=36-ot, és hozzáadsz még egy 6ost.:D (42, mint írták.)
2013. márc. 2. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen "blokázs", nemigen lehet tudni az eredetét és az okát. Én a 7x8-cal voltam így évekig. Aztán úgy segítettem magamon, hogy tudatosítottam: az 56-os az a szám, ami leblokkol. Ezután minden gondolkodás nélkül azonnal beugrott az 56, ha szükségem volt rá.

Jegyezd meg te is a negyvenkettőt negyvenkettőt negyvenkettőt, szerintem egy idő után teljesen automatizálódni fog, mint az ém esetemben!

SOk sikert!

2013. márc. 2. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
az élet értelme a 42.
2013. márc. 2. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

Fake kérdés, amit sokkal tovább tartott kiírni, mint a számológépbe beütni vagy a Google-ba beírni a szükséges négy darab karaktert... Valaki nagyon unatkozott...

Van egy versike azoknak, akiknek nehézséget okoz a 7 * 8 vagy a 8 * 7, ez a gyerekeknek is segít:

7 * 8 az 56,

Ezt nem tudják a szamarak.

Vagy:

8 * 7 az 56,

Ezt nem tudják a szamarak.

Természetesen ütemesen kell mondani, úgy könnyebb. :)

2013. márc. 2. 20:46
 8/8 A kérdező kommentje:
érdekes, a válaszokból csak egy ember volt, aki rávágta h fake, és mást nem is írt. A többiek pedig segítőkészek voltak. Természetesen köszönöm azoknak, akik tanácsokat adtak a megjegyzésére. :) Azt hittem nem kapok értelmes válaszokat. Egyébként tényleg értelmetlen lenne válaszolni a kérdésre, mert secperc alatt a számológépbe be tudtam volna írni, vagy még számtalan módon könnyen kideríthettem volna. Ha valaki valóban kiír ide egy ilyen kérdést, mert nem tudja a választ, annak elég ostobának kell lennie :D
2013. márc. 5. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!