Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Témavezetőnek muszáj doktornak...

Témavezetőnek muszáj doktornak lenni?

Figyelt kérdés
Phd-s nem lehet. Gyakorlatilag ugye többnyire szinte mindig ők irányítanak. Bsc-s szakdolgozatról lenne szó.

#témavezető #szakdolgat
2013. febr. 28. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hatékonyabb lenne, ha ott érdeklődnél, ahol tanulsz. Ott még az is előfordulhat, hogy releváns választ kapsz.
2013. febr. 28. 13:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Illetlenség lenne megkérdezni, azért kérdeztem itt, azé' kösz a releváns választ.
2013. márc. 3. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Már miért lenne illetlenség. Minden szako kell lennie egy leírásnak a szakdolgozattal kapcsolatos elvárásokról, amiben szerepel az is, hogy ki lehet témavezető. Nyilván van egy szakfelelős is, azt is meg lehet kérdezni.

Ne legyél már ilyen szerencsétlenkedő. Diplomát akarsz szerezni, akkor csak tudj már ilyeneket megoldani.

2013. márc. 3. 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs a szakleírásban. Nem vagyok szerencsétlenkedő. Te vagy bunkó!
2013. márc. 4. 17:37
 5/8 A kérdező kommentje:
A kérdésem pusztán hipotetikus. Én már döntöttem és határidő híján nem fogok változtatni, mivel sehol sem hallottam ilyet ez engem inkább jogszabályi szinten érdekelt, de erre vonatkozó adatot sehol nem találtam, mást meg nem kívántam ezzel fárasztani. Éppen ezért gondoltam naivan hátha valaki tudja és bármilyen hihetetlen szoktak hasznos válaszokat adni ezen az oldalon. Jómagam is nemcsak kérdezőként, hanem válaszadóként is közreműködök és nem szoktam ilyen lekicsinylő válaszokat adni. Szerintem ez nem engem minősít. Valószínű, hogy okom volt rá, hogy itt tettem fel. Nem kell hozzá sok empátia.
2013. márc. 5. 12:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Minden szakon kell lennie egy leírásnak a szakdolgozattal kapcsolatos elvárásokról = szakleírás, követelmények

Mindet elolvastam!

2013. márc. 5. 20:52
 7/8 A kérdező kommentje:
De tudok!Azonban most lényegtelen is, mivel ezt írtad és valóban semmilyen hivatalos közlési formában nem szerepelt a szakdolgozatleírásban sem.
2013. márc. 6. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Puszi a kis arcodra:)))))
2013. márc. 6. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!