Debrecenbe a klinikán mennyit szoktatok adni a nőgyógyásznak egy vizsgálatért? És Sápy Doktornak?
Figyelt kérdés
Ha alaposnak érzitek a dokit ill. gyakran visszahív, akkor hogyan honoráljátok az orvosnak vagy kell-e, ha nem magánrendelő?2012. aug. 31. 10:43
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én úgy hallottam hogy Sápynál 100000-1400000 között van egy szülés, és hogy ő meg is mondja konkrétan az összeget.
2/4 anonim válasza:
Ezek nem orvosok hanem üzletemberek. Az,hogy ellenszolgáltatást fogad el egy orvos a betegtől az orvosi esküvel teljesen ellentétes.
3/4 karina1111 válasza:
Én ott szültem a klinikán, volt fogadott dokim, nem kérdeztem meg, hogy mennyit kér majd a szülésnél, hanem 80ezret adtunk, mert ennyit gondoltunk, hogy megérdemel. Mondjuk én veszélyeztetett terhes voltam, már szülés előtt bent feküdtem, és minden nap bejött hozzám, szülésnél is korrekt volt. Ha a klinikára mész dokihoz, nem hiszem, hogy fizetned kellene, csak ha magánrendelésre mész, ott nagyon alaposan meg fognak vizsgálni, de azt meg is kell fizetni.
4/4 karina1111 válasza:
Én úgy gondolom, semmi baj nincs azzal, ha honorálod azt, hogy majd ő munkaidőn kívül, akármikor behívható lesz, ha te szülsz. Sápy nagyon jó szakember, csak sokszor nem elérhető, egyszerűen kikapcsolja a telefonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!