Egy tanárnak meg van határozva a napi munkaideje . -tól - . -ig időpontban?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a tanár az óráit adott munkaidőben, pl. 8-4-ig kell, hogy megtartsa, vagy kötelezhető arra, hogy este akár 6-7 körül is tartson órát?2009. szept. 10. 18:21
11/15 anonim válasza:
22:00 Az egyetem csak egy példa volt, nem tudom mit kell kiakadni rajta... Még mindíg nem értem mit kell ezen problémázni. Nem hiszek el mindent, nem vagyok naív, csak én is hallottam már ilyen iskoláról, ahol ez a rendszer... -.-
12/15 anonim válasza:
Na, mivel én szavatartó ember vagyok (és nincs nyomorék életem), felhívtam a szóbanforgó iskolát és a honlapon is megnéztem az órarendet. Feljebb olvasható alapállításom az volt, hogy esti órák legfeljebb felnőttoktatásban lehetnek. Pontosan ez a helyzet. Mind a telefonos, mind az órarendes információ szerint a gimnáziumi és szakközepes osztályokban a legkésőbbi befejezés 15 óra előtt van. Esti órák az érettségi utáni szakképzésben vannak, felnőtteknél. Náluk mért ne lehetne, ők viszont eleve később mennek, legtöbbször délután, de ha még dél előtt, akkor nem olyan későn végeznek. Az összes órarendet végignéztem. Úgyhogy nekem nincs miért bocsánatot kérnem.
13/15 anonim válasza:
Te nem csak azt írtad, hogy ESTI tagozaton felnőtt oktatásban vagy, hogy normál körülmények közt? Ha máshogy fogalmaztál volna, tényleg neked lenne igazad, de így nem. Kövezkezésképpen illene mégis bocsánatot kérned az illetőtől.
(Mostmár nem fogalmazok úgy, hogy nyomorék életed van, teljesen fölösleges. Így is meg van rólad a véleményem, pláne ezekután)
14/15 anonim válasza:
Elnézést, akkor lehet, hogy én értettem félre valamit, de tényleg úgy volt a megfogalmazásban, hogy esti suli. Én normál körülmények közt járok suliba, gimnázium rendszerű iskola és este 8ig vagyunk. Ugyanazok a tanárok tanítanak, akik a gimiseket is. A körkérédés is arra irányult, hogy a tanárok meddig dolgoznak, ugyhogy azért bátorkodtam megírni, hogy este nyolcig, mert a gimis tanárok mind a gimiseket mind a felnőttoktatásban levőket tanítják, és ők este nyolcig vannak bent.
15/15 anonim válasza:
20:34 Na mi van, most maga lépett le? Beszól, nincs igaza és utána b.szik bocsánatot kérni. Szép mondhatom. Csak addig volt érdekes, míg beleköthetett mi? Mondom én, fáj az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!