Mi a kedvenc tantárgyatok, vagy mi volt, mikor iskolába jártatok, és melyik tantárgyat nem szerettétek? (Kort, nemet írjatok)
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 15:47
11/16 anonim válasza:
Nekem a torténelem a kémia a torna es a matek volt a kedvencem amiket ne mszeretttem az az info ora ! Fiu/19
12/16 anonim válasza:
Matek ,angol, irodalom, kereskedelmi gazdaságtan illetve az ehhez tartozó számolások 23/L
13/16 anonim válasza:
Ja amit nem szerettem, ruházat ill. élelmiszerismeret, történelem, fizika, kémia, info, ja és a földrajz!
Bocsi előző voltam
14/16 anonim válasza:
a kedvencem: üzleti gazdaságtan <3 imádom :D
amit utálok: töri.. de szerintem a tanár miatt meg a kiejtése miatt.. (angolul tanulom)
17/L
15/16 anonim válasza:
A rajzot és a biológiát szerettem középiskolában. Most a művészettörténetet, az animációtörténetet és a video gyakorlatot szeretem.
24/L
16/16 anonim válasza:
gimiben szerettem: Angol(imádom),német,tesi,töri,infó
nem szerettem: rajz,kémia,biosz és főleg fizika(matek ot nemszerettem, de a tanárt imádtam)
egyetemen: szeretem:anglisztikás avgyok, sztem érthető az angol imádat, pszichológia,nevelésszociológia,pedagógia, amerikai-britt országismeret.
nem szeretem annyira: nyelvtudomány, nyelvészet...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!