Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc tantárgyatok,...

Mi a kedvenc tantárgyatok, vagy mi volt, mikor iskolába jártatok, és melyik tantárgyat nem szerettétek? (Kort, nemet írjatok)

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 15:47
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nekem a torténelem a kémia a torna es a matek volt a kedvencem amiket ne mszeretttem az az info ora ! Fiu/19
2009. szept. 17. 10:59
 12/16 anonim válasza:
Matek ,angol, irodalom, kereskedelmi gazdaságtan illetve az ehhez tartozó számolások 23/L
2009. szept. 17. 20:46
 13/16 anonim válasza:

Ja amit nem szerettem, ruházat ill. élelmiszerismeret, történelem, fizika, kémia, info, ja és a földrajz!

Bocsi előző voltam

2009. szept. 17. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:

a kedvencem: üzleti gazdaságtan <3 imádom :D

amit utálok: töri.. de szerintem a tanár miatt meg a kiejtése miatt.. (angolul tanulom)

17/L

2009. szept. 23. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:

A rajzot és a biológiát szerettem középiskolában. Most a művészettörténetet, az animációtörténetet és a video gyakorlatot szeretem.

24/L

2010. márc. 2. 11:38
 16/16 anonim ***** válasza:

gimiben szerettem: Angol(imádom),német,tesi,töri,infó

nem szerettem: rajz,kémia,biosz és főleg fizika(matek ot nemszerettem, de a tanárt imádtam)

egyetemen: szeretem:anglisztikás avgyok, sztem érthető az angol imádat, pszichológia,nevelésszociológia,pedagógia, amerikai-britt országismeret.

nem szeretem annyira: nyelvtudomány, nyelvészet...

20/L

2010. dec. 20. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!