Mi a kedvenc tantárgyatok?
7-8.-ban a töri volt.Nagyon jó tanárom volt,könnyen megértettem,megjegyeztem az anyagot.Előtte max. 3-4-eseket kaptam.Aztán első témazáró 5-ös dolgozatom után még inkább szívesen tanultam.Azóta 4-5-ös voltam.
Most 9.-ben a biosz,a német és 2. félévben a matek volt.Matekból 2. félévben új tanárt kaptunk,aki sokkal jobban magyarázott és rengeteg mindent megértettem:)
15/L
Hetedikbe megyek szeptembertől, 13 éves vagyok (és lány).
Felsőben (tehát 5.-ben és 6.-ban) a történelem volt a kedvenc tantárgyam. Nagyon jó a könyvünk, (MOZAIK-os) és a tanárnő is nagyon jól elmagyarázza.
Nem lenne baj a magyar nyelvtannal és irodalommal, de a tanár nagyon unalmasan mondja el - nem csoda, hogy az egész osztály ásítozik. (Különben 5-ös vagyok magyarból, de az óra lehetne jobb is!)
Amit utáltam:Töri
Amit szerettem:Infó,tesi,ének :DDD
13/f
Most megyek 7be.
kedvenc:kémia,biosz
utálom:infó,rajz
14/f 8.ba megyek
Szeretem az irodalmat, a matekot, a bioszt, és mivel szeretek nyelveket tanulni, ezért az angolt is:)
16/L (11.-es leszek)
Matek :D nagyon könnyen értem
AMit utálok az a kémia..
Most leszek 8.-s
14/f
én most érettségiztem...kedvencem a töri volt :)
18/l
Általánosban : tesi(tesisek vtunk), rajz,töri,irodalom-és nyelvtan.
Középsuli : ének,fizika(nagyon jó a tanár:jól magyaráz, és nagyon vicces:D), és még most is a rajz.
16/L -10.o.
kedvenc: matek, francia, fizika
utálom:töri
15/l, most leszek 10es
töri,irodalom . :)
8-os leszek
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!