Ponthatár kérdés? SZTE
SZTE-TTIK biológia
Tavaly 256 embert vettek fel, és 258 volt a ponthatár.
Idén 250 embert vesznek fel maximum. Így mennyivel növekedhet a ponthatár?
(Tudom, hogy nem lehet megjósolni, de egy körülbelüli pontemelkedést/csökkenést mindig lehetett mondani előre.)
Szerintetek?
Nem, semmi relevánsat nem lehet mondani, legfeljebb hasraütés-szerűen tippelni. Mivel még ha feltételezzük is, hogy a tavaly szegedi biológiaszakra felvételiző évfolyam és a mostani tudása megegyezik, akkor is az fogja eldönteni a ponthatárt, hogy milyen nehézségű érettségiket állítanak össze a sok tárgyból.
Persze ha néhány tippre van szüksége a lelkednek, akkor tessék: 264 pont.
utolsó
figy, én tavaly érettségiztem (most csak bioszból fogok)
ötös lett a magyar, az angol, a matek, négyes a töri, emelt szinte hármas az info, és emelt szinten hármas a fizika
törin, filozófián és földrajzon kívül mindenből ötös voltam év végeken
most ezzel csak azt akarom mondan, hogy nekem nincs olyan hű de sok pontom, de nem azért, mert hülye vagy lusta vagyok
nem feltétlen igaz az, hogy aki bekerül a minimális pontszámmal, az kibukik az első félév után
és persze az sem igaz, hogy aki bekerül 499 ponttal, az kítünő diplomát fog kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!