E-felvin hova töltsem fel az alkalmassági vizsga eredményt, ha nincs külön erre hely? És az orvosit?
2 éve már jelentkeztem és akkor volt erre külön hely, most nincs.
A hitelesítőlevélben küldjem el ezt a kettőt is még pluszban?
A másik kérdésem, hogy orvosi igazolást, hogy nem vagyok fertőző beteg, csak ennyit kell kérni?
SZIE Szarvas
írtam nekik is levelet ezzel kapcsolatban, hátha, bár ez nem az ő reszortjuk szerintem.
Ami még érdekes, hogy felvin az intézmények/szakoknál már az alsó táblázatban nem feltétel az alkalmassági és háziorvosi igazolás, felül pedig igen..
Most lehet hülyeséget fogok írni de a táblázatban csak annyi van hogy alkalmassági!Nem arra gondolnak hogy beszéd és egészségi alkalmassági?Csak mert a DE-GYFK-mál ha megnézed még időpontot is írtak ki hogy mikor lesz!
Vagyis lehet majd ott fognak megvizsgálni benneteket, de óvodapedagógiánál lehet még szigorúbbak és azért kérik előre az orvosi alkalmasságit
az enyémnél is ott van h április 26. azért nem kell mennem emrt nekem megvan ez az alkalmassági, ugyanaz mint az óvónői és tanítói :) mindegy végülis beadom óvónőnek is és így tuti fel tudom tölteni..de azért bosszantó h nem egyértelmű az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!