E-felvin hova töltsem fel az alkalmassági vizsga eredményt, ha nincs külön erre hely? És az orvosit?
Figyelt kérdés
2 éve már jelentkeztem és akkor volt erre külön hely, most nincs.
A hitelesítőlevélben küldjem el ezt a kettőt is még pluszban?
A másik kérdésem, hogy orvosi igazolást, hogy nem vagyok fertőző beteg, csak ennyit kell kérni?
2013. febr. 23. 15:32
11/29 anonim válasza:
és szerinted nekem is azt fogják nézni a mi a legelőnyösebb számomra a pontszámításnál?
12/29 A kérdező kommentje:
Igen persze :) úgy volt nekem 2 éve is
2013. febr. 23. 16:01
14/29 A kérdező kommentje:
szerinted gond akkor, ha nem most töltötem fel a házi orvosi igazolást és az alkalmasságit? nincs is rá külön hely:/ most nem tölthetem fel pl a középiskolai bizimhez v érettségihez..
2013. febr. 23. 16:05
15/29 A kérdező kommentje:
max csatolom a hitelesítőhöz amit küldök?
2013. febr. 23. 16:05
16/29 anonim válasza:
szerintem úgy is el kell hogy fogadják de akkor március 11-ig be kell hogy érkezzen!
17/29 A kérdező kommentje:
mármint 1-ig nem? :) az a határidő
hát világosabban is leírhatták volna..jobb lenne ha már ott lenne az h alkalmassági és házi orvosi igazolás h fel tudjam tölteni
2013. febr. 23. 16:09
18/29 A kérdező kommentje:
Megvan a probléma...
Ha már az óvónőt is bejelölöm(ANA ugyanúgy és ugyanaz a követelmény: alkalmassági és orvosi igazolás) akkor már megjelenik a 2 feltöltő dokumentum hely...h van ez akkor:?:S
2013. febr. 23. 16:20
19/29 anonim válasza:
szerintem automatikusan mutatnia kéne hogy ezeket az igazolásokat is feltudd tölteni
20/29 A kérdező kommentje:
én nem tudom h most mi a gond:/ ugyanaz a 2 szaknál a követelmény a csecsemősnél mégsem jelenik meg sehogy sem..pedig én csak arra szeretnék jelentkezni...de lehet akkor bejelölök az óvónőt is és akkor fel tudom tölteni őket..pedig tuti h kell ez is a csecsemőshöz, meg ANA nem fsz képzés..
2013. febr. 23. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!