Érettségi matek nélkül? Azt hallotam még régen hogy akinek 2 nyelvvizsgája van annak nem kötelező matekból érettségiznie. Vagy valami ilyesmi. Van ilyen vagy hogy van ez.
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 01:15
1/4 anonim válasza:
Én még ilyenről nem hallottam. Nyelvvizsga max. a felsőoktatási továbbtanulásnál plusz pont, meg azt sem értem, hogy hogyan függ össze a matek a nyelvvizsgával.
2/4 anonim válasza:
Vicces mert nekem is rémlik valami ilyesmi de már nem tudom én sem pontosan.
3/4 anonim válasza:
Ez hülyeség.
Hogy függ össze a nyelvtudás és a matek?
Lehet, hogy még a szocializmusban, vagy esetleg a '90-es években volt ilyen, de most biztosan nincs.
4/4 anonim válasza:
Ha diszkalkuliás vagy csak akkor nem kell érettségizned matekból,viszont választanod kell helyette egy másik tárgyat,ami lehet egy idegen nyelv is vagy akármi,hogy meglegyen az 5 érettségi
tárgy
De ilyenről még nem hallottam hogy csak úgy érettségizhetnél helyette másból:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!